Mesajul lui Andrei Năstase pentru TVR MOLDOVA cu ocazia celor cinci ani ai Telejurnalului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mesajul lui Andrei Năstase pentru TVR MOLDOVA cu ocazia celor cinci ani ai Telejurnalului

Copreşedintele blocului ACUM, candidatul pentru şefia municipiului Chişinău, Andrei Năstase a adresat un mesaj de felicitare echipei TVR MOLDOVA cu ocazia împlinirii a cinci ani de cânt Telejurnalul a revenit pe micile ecrane din Republica Moldova.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Năstase urează echipei TVR MOLDOVA „prosperaţi, să vă extindeţi aria de acoperire şi să edificaţi cât mai multe interconexiuni reale între România şi Republica Moldova”.

Andrei Năstase mai spune că în ciuda faptului că timp de câţiva ani mesajul Societăţii Române de televiziune a fost întemniţat în Republica Moldova, „difuzarea acestuia fiind sechestrată de un regim perfid. Dar nimeni, niciodată, nu a putut stinge lumina spiritualităţii noastre româneşti.”

„Astăzi Telejurnalul de Ştiri de la TVR Moldova împlineşte 5 ani şi îmi exprim cele mai sincere urări de bine tuturor realizatorilor acestuia. Punţile peste Prut se fac prin muncă cotidiană: concretă, direcţionată şi determinată, iar voi, jurnaliştii ştirişti de la acest post românesc de televiziune, trebuie şi sunteţi în prima linie”, se mai arată în mesajul politicianului.
Similare
RECOMANDĂRI