Vizualizari:

VIDEO. Poliţia este în căutarea a patru tineri suspectaţi de jaf şi furt. Dacă îi cunoşti, sună la 112

Primul caz a avut loc la intersecţia str. N. Iorga cu A. Şciusev, unde doi tineri aplicând violenţa, în mod deschis au deposedat un bărbat de 35 de ani, de două telefoane mobile de model ,,Iphone X”, după care au fugit într-o direcţie necunoscută. Prejudiciul cauzat părţii vătămate constituie 42 500 lei. Ulterior a fost stabilit că indivizii au stat într-un local unde au fost surprinşi de camerele de supraveghere.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală care se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani. Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de telefon 078 161 152.

Al doilea caz a avut loc într-un local amplasat pe bd. Ştefan cel Mare, unde doi indivizi au intrat, şi profitând de neatenţia victimei, i-au sustras portmoneul în care se aflau 4 500 lei şi actele de identitate.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, infracţiune care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la 4 ani. Dacă deţineţi înformaţii despre locul aflării a indivizilor din imagine, sunaţi la 060463749.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Similare
RECOMANDĂRI