Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Medicii legişti au stabilit că inima Cristinei Ţopescu s-a oprit în somn. Jurnalista ar fi murit în preajma Anului Nou

Singură şi fără viaţă - aşa au găsit-o salvatorii pe îndrăgita jurnalistă Cristina Ţopescu. Când au reuşit să intre în casă, salvatorii au fost şocaţi. Trupul jurnalistei era în pat, cu mâna sub cap, şi nu prezenta urme de violenţă pe corp. Medicii legişti au stabilit că inima Cristinei s-a oprit în somn. Alarma a fost dată de o vecină, speriată că de două săptămâni vedeta nu răspundea la telefon. În tot acest timp, cei câţiva prieteni care i-au scris sau au sunat-o nu s-au gândit o secundă că în spatele uşilor închise s-a întâmplat o nenorocire. Vă avertizăm că imaginile şi informaţiile au cu puternic impact emoţional.

Era puţin înainte de ora 22.00, când autorităţile au fost alertate că jurnalista Cristina Ţopescu nu a mai ieşit din casă de aproape trei săptămâni. Şi nici nu răspundea la telefon. Cea care a sunat la 112 este o vecină:   Am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Aşa e Cris.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au spart uşa şi au intrat în casă. Acolo au descoperit trupul neînsufleţit al jurnalistei, fără urme vizibile de violenţă. Din primele verificări, Cristina Ţopescu era decedată de mai multe zile.

Alături de trupul neînsufleţit al vedetei tv, anchetatorii au găsit fără suflare şi doi câini pe care jurnalista îi îngrijea.

Corpul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost transportat la IML pentru autopsie.

Poliţiştii au sigilat intrarea casei în care s-a stins Cristina Ţopescu. Inima i s-a oprit în timpul somnului în jurul Anului Nou, potrivit ipotezei de la necropsie. Legiştii au găsit în stomac şi nişte pastile. Cristina mai obişnuia să ia somnifere ca să poată să doarmă.

Cristina Ţopescu a fost văzută ultima dată în public pe 22 decembrie, la marşul de comemorare a eroilor revoluţiei din 1989. Jurnalista a vorbit pentru TVR 1 despre cum a fost închisă pentru că a încercat să iasă din ţară ca să îşi vadă mama bolnavă care era în Germania. Revoluţia din 1989 i-a redat Cristinei Ţopescu libertatea.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Cristina Ţopescu avea 59 ani. Nu era căsătorită şi nu avea copii.

Similare
RECOMANDĂRI