VIDEO. Igor Munteanu: Dacă este voinţă politică, Air Moldova va ajunge în posesia statului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Igor Munteanu: Dacă este voinţă politică, Air Moldova va ajunge în posesia statului

UPDATE: Igor Munteanu a afirmat că, dacă este voinţă politică, compania Air Moldova va ajunge înapoi în posesia statului.

„Procuratura Generală trebuie să îşi facă datoria şi să ia măsurille în ce priveşte privatizarea Air Moldova. Toate demersurile au fost făcute. Noi ştim ce s-a întâmplat, iar raportul Curţii de Conturi închide orice fel de discuţii pe tema Air Moldovai”, a spus Igor Munteanu

UPDATE: Igor Munteanu a afirmat că situaţia Air Moldova înainte de privatizare a fost un proastă pentru că aştepta un cumpărător la uşă. 

UPDATE. Deşi Air Moldova costa 3 miliarde de lei, compania a fost vândută cu 50 de milioane de lei, a declarat într-un briefing de presă deputatul PPDA Igor Munteanu, preşedintele Comisiei de control a finanţelor publice.

„Am primit un raport al Curţii de Conturi privind privatizarea Air Moldova, care confirmă concluziile comisiei, potrivit cărora managementul Air Moldova a fost unul prost, concursul pentru privatizare a avut loc în condiţii obscure, iar legile folosite abuziv care au dus la pierderea controlului de către stat a companiei”, a spus Igor Munteanu.

Similare
RECOMANDĂRI