Ion Ceban a mers, din nou, în Rusia
Sursa foto:chisinau.md Vizualizari:

Ion Ceban a mers, din nou, în Rusia

Primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, întreprinde în perioada 27 - 28 ianuarie o vizită de lucru în oraşul Sankt Petersburg, Federaţia Rusă, la invitaţia guvernatorului oraşului Alexander Beglov

Astăzi, potrivit unui comunicat al Primăriei Chişinău, edilul capitalei a participat la ceremonia de comemorare a victimelor blocadei de la Leningrad, când se împlinesc 76 de ani de la eliberarea capitalei de nord a Rusiei.

Ion Ceban alături de guvernatorul oraşului Sankt Petersburg, Alexander Beglov şi preşedintele Consiliului Federaţiei Ruse, Valentina Matvienko, au depus flori la Cimitirul Memorial Piskaryovskoye, unde îşi au somnul de veci circa 490 de mii de civili şi soldaţi, victimele ale războiului.

Pe parcursul celor a două zile Ion Ceban va avea mai multe întrevederi oficiale la nivelul administraţiei Sankt Petersburg, se mai spune în comunicat.

De la preluarea mandatului de primar (noiembrie 2019), aceasta este a treia vizită a lui Ion Ceban în Federaţia Rusă. Primele două au avut loc la Moscova: în noiembrie 2019 şi în ianuarie 2020.
 

Ion Ceban, din nou, la Moscova. Vrea reînnoirea Acordului de înfrăţire cu capitala Rusiei

Similare
RECOMANDĂRI