Alegeri noi, circumscripţia Hînceşti: Până astăzi au fost înregistraţi trei candidaţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Alegeri noi, circumscripţia Hînceşti: Până astăzi au fost înregistraţi trei candidaţi

Pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie curent consiliul electoral al circumscripţiei electorale uninominale nr. 38, municipiul Hînceşti a înregistrat 8 grupuri de iniţiativă pentru susţinerea candidaţilor la funcţia de deputat.

Totodată, până astăzi, au fost înregistraţi 3 candidaţi la funcţia de deputat: Ion Mereuţă (PD), Ştefan Gaţcan (PSRM), Olesea Stamate (PAS).

Conform prevederilor legislaţiei electorale şi a programului calendaristic aprobat de CEC, ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaţilor la funcţia de deputat în această circumscripţie este 13 februarie 2020 inclusiv.

Amintim că, cei care şi-au anunţat până acum candidaturile pentru alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr 38 Hînceşti sunt:

- Olesea Stamate, din partea PAS;

 -Vlad Ţurcanu, din partea PUN;

Vitalie Balinschi din partea Partidului ŞOR; 

Ion Mereuţă din partea PD;

Dorin Chirtoacă, din partea Mişcării Politice UNIREA

- Anatol Postolachi din partea PLDM;

- Ştefan Gaţcan din partea PSRM;

- Grigore Cobzac, independent.

Informaţii exhaustive despre pretendenţii la funcţia de deputat, candidaţii înregistraţi şi alte date de interes public, pot fi consultate pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, la rubrica „Alegeri parlamentare noi”, compartimentul „15 martie 2020”.

Similare
RECOMANDĂRI